Διαδικτυακά Σεμινάρια Ρομποτικής Ενηλίκων

Εκπαιδευτείτε και πιστοποιηθείτε πάνω στα πιο διαδεδομένα εργαλεία εκπαιδευτικής ρομποτικής που χρησιμοποιούνται σήμερα.

Αποκτήστε πιστοποίηση κατόπιν εξετάσεων (όχι βεβαίωση παρακολούθησης) "Εκπαιδευτή Ρομποτικής" από φορέα πιστοποίησης εγκεκριμένο από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.

Παρακολουθήστε μαθήματα από τους έμπειρους εκπαιδευτές της πρώτης σχολής ρομποτικής στην Ελλάδα.

View The Demos

Εκπαιδευτείτε από την Πρώτη Σχολή Ρομποτικής στην Ελλάδα

Αναλυτικά το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

 1. Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση Συνολικής Διάρκειας Ενός μήνα
 2. Συμμετοχή σε Εξετάσεις για Πιστοποίηση "Εκπαιδευτών Ρομποτικής", από εγκεκριμένο φορέα Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.
 3. Εκπαιδευτικός Εξοπλισμός Lego WeDo 2.0 (παραμένει στον εκπαιδευτικό, δεν επιστρέφεται)
 4. Εκπαιδευτικό υλικό μαθημάτων για την πρακτική εξάσκηση των εκπαιδευτών. Περιλαμβάνει Video μαθήματα στα Ελληνικά (δείτε σε προεπισκόπηση παρακάτω), αρχεία κατασκευών και διαδραστικές πίστες για την διεξαγωγή των μαθημάτων.

Διαλέξτε το Σεμινάριο αναλόγως την ηλικία που Θέλετε να διδάξετε

 • Πιστοποίηση LEVEL 1: Εκπαιδευτής Ρομποτικής & STEM για παιδιά 5-8 ετών.

  Στο σεμινάριο πρώτου επιπέδου θα μάθετε πώς να διδάξετε με τη χρήση κατάλληλων εργαλείων παιδιά μικρότερης ηλικίας (5-8 ετών). Με το τέλος των μαθημάτων θα εξεταστείτε από αναγνωρισμένο φορέα του ΕΟΠΠΕΠ για την απόκτηση πιστοποίησης (όχι απλή βεβαίωση παρακολούθησης)
  LEVEL 1 Εκπαιδευτής Ρομποτικής & STEM για παιδιά 5-8 ετών.

  Μέσα από τη διαδικασία της εκπαίδευσης θα εξοικειωθείτε με νέα εργαλεία, θα ανακαλύψετε πώς να οργανώσετε ένα μάθημα καθώς και ποιες είναι οι δυσκολίες και οι προκλήσεις κατά τη διδασκαλία σε παιδιά προσχολικής και μικρής ηλικίας.

  Πιστοποίηση LEVEL 1: Εκπαιδευτής Ρομποτικής & STEM γιαπαιδιά 5-8 ετών
  Κόστος 390€* (μαθήματα για ένα μήνα, παράβολα εξετάσεων, εξοπλισμός LEGO WeDo 2.0, εκπαιδευτικό υλικό για διδασκαλία). 13 Ιανουαρίου

 • Πιστοποίηση LEVEL 2: Εκπαιδευτής Ρομποτικής & STEM για παιδιά 9-16 ετών

  Στο σεμινάριο δευτέρου επιπέδου LEVEL 2 θα γνωρίσετε εργαλεία ρομποτικής για παιδιά ηλικίας 9 ετών και πάνω (Δημοτικό - Γυμνάσιο). Με το τέλος των μαθημάτων θα εξεταστείτε από αναγνωρισμένο φορέα του ΕΟΠΠΕΠ για την απόκτηση της πιστοποίησης (όχι απλή βεβαίωση παρακολούθησης) LEVEL 2: Εκπαιδευτής Ρομποτικής & STEM για παιδιά 9-16 ετών

  Θα μάθετε πώς μπορείτε μέσα από την ρομποτική να διδάξετε και να δείτε στην πράξη έννοιες Μαθηματικών, Φυσικής, Μηχανικής και Τεχνολογίας, δηλαδή πώς να εντάξετε το STEM στη μαθησιακή διαδικασία.

  Θα εξοικειωθείτε (hands-on) με διαφορετικά εκπαιδευτικά εργαλεία και θα ανακαλύψετε πώς μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε στην τάξη.

  Επιπλέον, θα δείτε πώς να δημιουργείτε το δικό σας υλικό και πλάνα μαθημάτων, πώς να οργανώνετε την αίθουσα, τι υλικά απαιτούνται για την ολοκλήρωση ενός μαθήματος, από που και πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εκπαιδευτικό υλικό, πώς να συνδυάσετε τη ρομποτική με άλλα μαθησιακά αντικείμενα και πώς να φτιάξετε δικές σας πίστες.

  - Πιστοποίηση LEVEL 2: Εκπαιδευτής Ρομποτικής & STEM για παιδιά 9-16 ετών.
  Κόστος 590€* (μαθήματα για ένα μήνα, παράβολα εξετάσεων, εξοπλισμός LEGO MindStorms EV3, εκπαιδευτικό υλικό για διδασκαλία). 20 Ιανουαρίου

Όλοι οι εκπαιδευτικοί θα αποκτήσουν Πρόσβαση στο εκπαιδευτικό μας υλικό για την πρακτική τους άσκηση.

Εξασκηθείτε σε μία ολοκληρωμένη σειρά μαθημάτων που δημιουργήθηκε από τους έμπειρους εκπαιδευτές μας, διδάσκεται κάθε χρόνο με επιτυχία, και εξελίσσεται εδώ και 10 χρόνια. Το εκπαιδευτικό υλικό μας αναβαθμίζεται κάθε χρόνο για να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή μαθησιακή εμπειρία στους μαθητές όλων των ηλικιών και επιπέδων.

Ηλικία:
 • Όλες Ηλικίες
 • 5-10 ετών
 • 9-16 Ετών

Ο Ανεμόμυλος

Προεπισκόπηση HD Video βοηθήματος  για τον εκπαιδευτικό

Σπειρογράφος

Προεπισκόπηση HD Video βοηθήματος για τον εκπαιδευτικό

Ρόμπο Σκούπα

Προεπισκόπηση HD Video βοηθήματος για τον εκπαιδευτικό

Ανεμιστήρες

Προεπισκόπηση HD Video βοηθήματος για τον εκπαιδευτικό

Ολοκληρωμένη Εκπαίδευση & Πιστοποίηση

Ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης, πρακτικής άσκησης και πιστοποίησης Εκπαιδευτών Ρομποτικής για την ένταξη της Ρομποτικής και των STEM στο πρόγραμμα μαθημάτων σας.

Τα μαθήματα απευθύνονται σε εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων και απόφοιτους θετικών και πολυτεχνικών σχολών, ενδιαφερόμενους γονείς και συλλόγους, εκπαιδευτές διαγωνισμών ρομποτικής, νηπιαγωγούς και ΚΔΑΠ.

Πιστοποίηση LEVEL 1: Εκπαιδευτής Ρομποτικής & STEM για παιδιά 5-8 ετών 13 Ιανουαρίου

- Πιστοποίηση LEVEL 2: Εκπαιδευτής Ρομποτικής & STEM για παιδιά 9-16 ετών 20 Ιανουαρίου

Τι Περιλαμβάνει το Πρόγραμμα:
390

Εκπαίδευση, Πιστοποίηση, Εξοπλισμός Ρομποτικής LEGO, Εκπαιδευτικό Υλικό Μαθημάτων για πρακτική εξάσκηση

Δήλωση Συμμετοχής
 • Eξ αποστάσεως Εκπαίδευση συνολικής διάρκειας ενός μήνα 
 • Πιστοποίηση (με εξετάσεις) από εξεταστικό φορέα αναγνωρισμένο από τον ΕΟΠΠΕΠ
 • Εκπαιδευτικός Εξοπλισμός LEGO WeDo 2.0 (παραμένει στον εκπαιδευτικό)
 •  Ολοκληρωμένη Ύλη Μαθημάτων Ρομποτικής για πρακτική εξάσκηση. Περιλαμβάνει αναλυτικά Video στα Ελληνικά, αρχεία κατασκευής, ειδικά διαμορφωμένες πίστες για τις δραστηριότητες.
 • Gallery Item Description

 • Gallery Item Description