Ποιοί Είμαστε

Η Υδρόγειος ξεκινώντας από το 2009, αποτελεί την πρώτη σχολή εκπαιδευτικής ρομποτικής στην Ελλάδα που παρέχει ετήσια ολοκληρωμένα προγράμματα σπουδών που μπορούν να παρακολουθήσουν τα παιδιά με διαφορετικά επίπεδα σε κάθε τάξη.

 • Η Ομάδα Μας

  Το εκπαιδευτικό μας προσωπικό αποτελείται από παιδαγωγούς, πληροφορικούς και μηχανικούς

 • Τα Εργαστήρια μας

  Τα μαθήματα διεξάγονται σε ειδικά διαμορφωμένα εργαστήρια για παιδιά σε έναν εκπαιδευτικό χώρο 400m2. 

 • Εκπαίδευση Ενηλίκων Εκπαιδευτών

  Η Υδρόγειος κάθε χρόνο καταρτίζει νέους εκπαιδευτές ρομποτικής για να στελεχώσουν σχολεία και ΚΔΑΠ σε όλη την Ελλάδα.

 • 10 Χρόνια Προγραμμάτων Ρομποτικής & Πληροφορικής για Παιδιά

  Από το 2009 μας έχουν εμπιστευτεί εκατοντάδες γονείς για την εκπαίδευση των παιδιών τους πάνω σε τεχνολογίες Ρομποτικής.

Προγράμματα Ρομποτικής και STEAM

Τα προγράμματα εκπαιδευτικής ρομποτικής διεξάγονται από καταρτισμένους εκπαιδευτές σε ειδικά διαμορφωμένα εργαστήρια για παιδιά παρέχοντας όλο τον απαραίτητο εκπαιδευτικό εξοπλισμό.


Τα άρτια εξοπλισμένα εργαστήρια μας περιλαμβάνουν ειδικό εκπαιδευτικό εξοπλισμό με όλα τα σύγχρονα εκπαιδευτικά εργαλεία, ειδικές εκπαιδευτικές πίστες καθώς και δομικά στοιχεία για την δημιουργία ρομποτικών κατασκευών..

Μέθοδος Εκπαίδευσης

Το πρόγραμμα σπουδών (curriculum) είναι δημιουργημένο μέσα από πολυετή εμπειρία στα τμήματα ρομποτικής και αναβαθμίζεται συνεχώς.

Περιλαμβάνει μεθοδολογίες που προάγουν την συνεργασία μεταξύ των παιδιών, την ανάπτυξη δεξιοτήτων ανάλυσης και επίλυσης σύνθετων προβλημάτων, την βιωματική μάθηση και την εφαρμογή διαφόρων γνωστικών πεδίων της μηχανικής και των κατασκευών, των σύγχρονων τεχνολογιών, των μαθηματικών, της φυσικής και των τεχνών (S.T.E.A.M.) μέσα από τον πειραματισμό των παιδιών σε πρωτότυπα παιγνιώδη, εκπαιδευτικά και ψυχαγωγικά σενάρια.

Τα παιδιά κατά τη διάρκεια του προγράμματος θα δημιουργήσουν διάφορες κατασκευές, θα προγραμματίσουν σε ειδικά εκπαιδευτικά περιβάλλοντα όπωςκαι όλα αυτά με αμείωτο ενδιαφέρον και διασκέδαση!!  Στα προγράμματα εκπαιδευτικής ρομποτική μπορούν να συμμετέχουν παιδιά από 5 ετών. Ειδικότερα για τους μεγαλύτερους μαθητές του δημοτικού αλλά και του γυμνασίου λειτουργούν και τμήματα προχωρημένων καθώς και ειδικά τμήματα για συμμετοχή σε διαγωνισμούς. Τα προγράμματα είναι ετήσια με συνολικά 32 εβδομάδες μαθημάτων.