Πιστοποίηση Εκπαιδευτών Ρομποτικής

Βάλτε τώρα τη ρομποτική στην τάξη και το σχολείο σας!

Μαθήματα και Πιστοποίηση 3 επιπέδων ανάλογα την ηλικία των παιδιών που θέλετε να διδάξετε.

Σεμινάρια Ρομποτικής Ενηλίκων

Εκπαιδευτείτε και πιστοποιηθείτε πάνω στα πιο διαδεδομένα εργαλεία εκπαιδευτικής ρομποτικής που χρησιμοποιούνται σήμερα.

Κατά τη διάρκεια των σεμιναρίων, θα έχετε τη δυνατότητα πρακτικής εφαρμογής σε πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια ρομποτικής με πολλά και διαφορετικά εκπαιδευτικά εργαλεία. Ελάτε να σας μεταδώσουμε την εμπειρία 10 χρόνων λειτουργίας τμημάτων ρομποτικής με πάνω από 1500 μαθητές να έχουν περάσει από τα εργαστήρια μας μέχρι σήμερα. Η Υδρόγειος αποτελεί την πρώτη σχολή ρομποτικής που λειτούργησε στην Ελλάδα, από το 2009.

Μέσα από τη διαδικασία της εκπαίδευσης θα εξοικειωθείτε με όλα τα εκπαιδευτικά εργαλεία, θα ανακαλύψετε πώς να οργανώσετε τα μαθήματα σας καθώς και ποιες είναι οι δυσκολίες και οι προκλήσεις κατά τη διδασκαλία των τμημάτων ρομποτικής.

Επιλέξετε το σεμινάριο που ταιριάζει στην ηλικία των μαθητών σας μέσα από 3 διαφορετικά επίπεδα (Level 1, 2, 3) ή παρακολουθήσετε όλα τα σεμινάρια για να έχετε μία πιο ολοκληρωμένη εκπαίδευση.

Τα μαθήματα απευθύνονται σε εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων, απόφοιτους θετικών και πολυτεχνικών σχολών, ενδιαφερόμενους γονείς και συλλόγους, εκπαιδευτές διαγωνισμών ρομποτικής, νηπιαγωγούς και ΚΔΑΠ.

Αποκτήστε πιστοποίηση κατόπιν εξετάσεων (όχι βεβαίωση παρακολούθησης) "Εκπαιδευτή Ρομποτικής" από φορέα πιστοποίησης εγκεκριμένο από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.
Παρακολουθήστε μαθήματα από τους έμπειρους εκπαιδευτές της πρώτης σχολής ρομποτικής στην Ελλάδα.

Νέες ημερομηνίες σύντομα θα ανακοινωθούν. Δείτε εδώ τα προγραμματισμένα διαδικτυακά σεμινάρια.

Ελάτε και εσείς στη Μεγαλύτερη Ομάδα Εκπαιδευτών Ρομποτικής

Εφαρμόστε ολοκληρωμένες λύσεις εκπαίδευσης στο σχολείο σας

Πιστοποίηση LEVEL 1

Εκπαιδευτής Ρομποτικής & STEM για παιδιά 5-8 ετών.

Στο σεμινάριο πρώτου επιπέδου LEVEL 1 θα μάθετε πώς να διδάξετε με τη χρήση κατάλληλων εργαλείων παιδιά μικρότερης ηλικίας (5-8 ετών). Με το τέλος των μαθημάτων θα εξεταστείτε από αναγνωρισμένο φορέα του ΕΟΠΠΕΠ για την απόκτηση πιστοποίησης.

Δείτε περισσότερα

Πιστοποίηση LEVEL 2

Εκπαιδευτής Ρομποτικής & STEM για παιδιά 9-16 ετών

Στο σεμινάριο δευτέρου επιπέδου LEVEL 2 θα γνωρίσετε εργαλεία ρομποτικής για παιδιά ηλικίας 9 ετών και πάνω (Δημοτικό - Γυμνάσιο). Με το τέλος των μαθημάτων θα εξεταστείτε από αναγνωρισμένο φορέα του ΕΟΠΠΕΠ για την απόκτηση πιστοποίησης.

Δείτε περισσότερα

New

Πιστοποίηση Level 3

Προχωρημένα Θέματα Ρομποτικής και Τεχνολογίες Προγραμματισμού για Εκπαιδευτές

Στο σεμινάριο τρίτου επιπέδου LEVEL 3 θα δείτε προχωρημένες λειτουργίες προγραμματισμού για τα Lego MindStorms και εργαλεία για εκμάθηση προγραμματισμού στα παιδιά. Με το τέλος των μαθημάτων θα εξεταστείτε από αναγνωρισμένο φορέα του ΕΟΠΠΕΠ για την απόκτηση πιστοποίησης.

Δείτε περισσότερα

Έχετε σχολείο;

Ολοκληρωμένο πρόγραμμα υποστήριξης σχολείων, ΚΔΑΠ και νηπιαγωγείων για την ένταξη της Ρομποτικής και των STEM στο πρόγραμμα μαθημάτων. Μπείτε στο δίκτυο συνεργατών και δείτε τι προσφέρουμε και πως μπορείτε να ξεκινήσετε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ