Έναρξη νέων τμημάτων 2016-2017

Δώστε στα παιδιά σας τη δυνατότητα να απασχοληθούν δημιουργικά μέσω των ειδικών τμημάτων εκπαιδευτικής ρομποτικής και δημιουργικής απασχόλησης με STEM. Γρανάζια, έξυπνες κατασκευές, μηχανική, προγραμματισμός, συνεργασία, κέφι και πολύ παιχνίδι συνθέτουν το πρόγραμμα εκπαιδευτικής ρομποτικής στην Υδρόγειο. Στα τμήματα μπορούν να συμμετάσχουν παιδιά δημοτικού (α’-στ’) και παιδιά γυμνασίου.

Εκπαιδευτική ρομποτική & S.T.E.M.

Η εκπαιδευτική ρομποτική είναι μια εκπαιδευτική και ψυχαγωγική δραστηριότητα η οποία συνδυάζει τη μάθηση με το παιχνίδι και έτσι μετατρέπει την εκπαίδευση σε μία διασκεδαστική δραστηριότητα. Τα εκπαιδευτικά προγραμματιζόμενα ρομπότ τα οποία κατασκευάζονται από δομικά στοιχεία (πολλές φορές και Lego),  αποτελούν ένα σημαντικό παράγοντα θετικού κινήτρου για την κατανόηση και εφαρμογή πολλών εννοιών και φαινομένων από το χώρο των θετικών επιστημών (νέες τεχνολογίες-πληροφορική, φυσική, μαθηματικά) ενώ παράλληλα ευνοούν την συνεργασία μεταξύ των παιδιών και εφαρμόζουν τα S.T.E.M. (Science, Technology, Engineering, Mathematics) στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση.

Διάρκεια – Συχνότητα – Κόστος Μαθημάτων

Τα τμήματα θα ξεκινήσουν το Σεπτέμβριο (από την εβδομάδα 12/9). Τα μαθήματα θα διεξάγονται κάθε εβδομάδα σε ειδικά διαμορφωμένα εργαστήρια από δύο ώρες δράσης. Η τμηματοποίηση των παιδιών γίνεται ηλικιακά. Η α’ τάξη ρομποτικής αποτελείται από 2 εξάμηνα μαθημάτων. Το δίδακτρα του α’ εξαμήνου (Σεπτέμβριος – Ιανουάριος) είναι 280€ και του β’ εξαμήνου (Φεβρουάριος – Μάϊος) 190€, για όσα παιδιά επιθυμούν να συνεχίσουν.

Για να δηλώσετε συμμετοχή στο πρόγραμμα συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα που βρίσκεται εδώ ή τηλεφωνήστε στο 2310-328797