Δώστε τη δυνατότητα στα παιδιά σας να απασχοληθούν δημιουργικά μέσω των ειδικών τμημάτων εκπαιδευτικής ρομποτικής και δημιουργικής απασχόλησης!

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία σας και κερδίστε μια από τις 3 υποτροφίες μαθημάτων που προσφέρει η Υδρόγειος για την περίοδο Φεβρουάριος – Μάϊος 2017. Στο διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος παιδιά α’, β’, γ’ και δ’ δημοτικού. Οι μαθητές που θα επιλεγούν θα ενταχθούν πλήρως στα διαθέσιμα τμήματα δωρεάν, σε ώρες και μέρες που ορίζει το πρόγραμμα μαθημάτων της Υδρογείου.

Διαδικασία Συμμετοχής

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας πρέπει να κάνετε τα παρακάτω 3 βήματα:

Από τη σελίδα facebook της Εκπαιδευτικής Ρομποτικής Υδρόγειος να βρείτε τη σχετική δημοσίευση για την υποτροφία και:

1. Να πατήσετε το κουμπί “Μου αρέσει” στη σελίδα

2. Να κοινοποιήσετε τη δημοσίευση δημόσια στο προφίλ σας

3. Να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας και του παιδιού στην παρακάτω φόρμα

Η συμπλήρωση των στοιχείων στη φόρμα για να είναι έγκυρη μπορεί να γίνει μία μόνο φορά και αφορά νέους μαθητές. Σε περίπτωση που κάποιο παιδί επιλεγεί και δεν μπορεί να συμμετάσχει σε κάποιο τμήμα λόγω αδυναμίας του ίδιου (άλλων δραστηριότητων ή υποχρεώσεων τη συγκεκριμένη μέρα/ώρα) δεν δύναται η δυνατότητα να κρατηθεί η υποτροφία για άλλο εξάμηνο ή να μεταβιβαστεί, και θα δωθεί εξολοκλήρου σε κάποιο άλλο παιδί (επιλαχών). Η ενημέρωση για τους νικητές του διαγωνισμού θα γίνει τηλεφωνικά και θα ανακοινωθεί επιπλέον από τη σελίδα μας τη Δευτέρα 6/2.

** Ενημέρωση 06/02
Οι γονείς νικητές του διαγωνισμού που κερδίζουν από μία πλήρη υποτροφία μαθημάτων για τα παιδιά τους είναι οι: Έλενα Καπερνέκα, Μπαντέκα Αθανασία, Γρηγορίου Κατερίνα, Μαρία Νουκάρη και Ματαρά Κωνσταντίνα. Πολλά συγχαρητήρια και καλή αρχή!!