Δώστε στα παιδιά σας φέτος το καλοκαίρι τη δυνατότητα, να γνωρίσουν την εκπαιδευτική ρομποτική και να απασχοληθούν δημιουργικά! Γρανάζια, έξυπνες κατασκευές, μηχανική, προγραμματισμός, συνεργασία, κέφι και πολύ παιχνίδι συνθέτουν το πρόγραμμα εκπαιδευτικής ρομποτικής στην Υδρόγειο.

Οι δηλώσεις συμμετοχής ξεκίνησαν. Δηλώστε ενδιαφέρον παρακάτω στη φόρμα για να επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Τα μαθήματα διεξάγονται στην Υδρόγειο(Παπαναστασίου 150, γήπεδο Άρη Χαριλάου), την πρώτη σχολή εκπαιδευτικής ρομποτικής στην Ελλάδα,σε ειδικά διαμορφωμένα εργαστήρια για παιδιά σε έναν εκπαιδευτικό πολυχώρο 400m2.Τα άρτια εξοπλισμένα εργαστήρια μας περιλαμβάνουν ειδικό εκπαιδευτικό εξοπλισμό με όλα τα σύγχρονα εκπαιδευτικά εργαλεία, ειδικές εκπαιδευτικές πίστες καθώς και δομικά στοιχεία για την δημιουργία κατασκευών.

Τα παιδιά κατά τη διάρκεια του προγράμματος θα δημιουργήσουν διάφορες κατασκευές, θα μάθουν να δίνουν εντολές μέσα από ειδικά εκπαιδευτικά περιβάλλοντα και όλα αυτά με αμείωτο ενδιαφέρον και πολλη διασκέδαση!!

Έναρξη Δευτέρα 3 Ιουλίου

Η διάρκεια είναι 2 εβδομάδες και θα γίνονται 2 δίωρα μαθήματα κάθε εβδομάδα. Ημέρες μαθημάτων κάθε Δευτέρα & Τετάρτη. Υπάρχουν τμήματα πρωινά(10:00) και απογευματινά(17:00) για να επιλέξετε.
Το κόστος του προγράμματος είναι 60€ και οι θέσεις συμμετοχής είναι περιορισμένες