Εκπαιδευτείτε και πιστοποιηθείτε πάνω στα πιο διαδεδομένα εργαλεία εκπαιδευτικής ρομποτικής που χρησιμοποιούνται σήμερα.

Αποκτήστε πιστοποίηση κατόπιν εξετάσεων (όχι βεβαίωση) “Εκπαιδευτή Ρομποτικής” από φορέα πιστοποίησης εγκεκριμένο από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π., παρακολουθήστε μαθήματα από την πρώτη σχολή ρομποτικής στην Ελλάδα.

Επιλέξετε το σεμινάριο που ταιριάζει στην ηλικία των μαθητών σας μέσα από 3 διαφορετικά επίπεδα (Level 1, 2, 3) ή παρακολουθήσετε όλα τα σεμινάρια για να έχετε μία πιο ολοκληρωμένη και σφαιρική εκπαίδευση.  

Τα μαθήματα απευθύνονται σε εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων και απόφοιτους θετικών και πολυτεχνικών σχολών, ενδιαφερόμενους γονείς και συλλόγους, εκπαιδευτές διαγωνισμών ρομποτικής, νηπιαγωγούς και ΚΔΑΠ.

Τα σεμινάρια αυτά έχουν σαν στόχο να αποκτήσετε γνώσεις σε όλες τις δημοφιλείς πλατφόρμες εκπαιδευτικής ρομποτικής και STEM ώστε να μπορέσετε στη συνέχεια να επιλέξετε αυτή ή αυτές που ταιριάζουν στις ανάγκες σας και να διδάξετε με τη χρήση διαφορετικών εργαλείων.

Εκτός από τις πρακτικές γνώσεις, θα δείτε πώς μπορείτε να ξεκινήσετε, να οργανώνετε την τάξη και τα μαθήματά σας, να δημιουργείτε τα δικά σας πλάνα μαθημάτων, να βρίσκετε και να αξιολογείτε εκπαιδευτικό υλικό και τέλος να γνωρίσετε τους διαγωνισμούς ρομποτικής.

Κατά τη διάρκεια των σεμιναρίων, θα έχετε τη δυνατότητα για πρακτική εφαρμογή σε πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια ρομποτικής με πολλά και διαφορετικά εκπαιδευτικά εργαλεία. Ελάτε να σας μεταδώσουμε την εμπειρία 10 χρόνων εκπαίδευσης σε οργανωμένα τμήματα ρομποτικής με πάνω από 1000 μαθητές να έχουν περάσει από τα εργαστήρια μας μέχρι σήμερα. Η Υδρόγειος αποτελεί την πρώτη σχολή ρομποτικής που λειτούργησε στην Ελλάδα, από το 2009.

Τέλος μέσα από την ηλεκτρονική μας πλατφόρμα μαθημάτων θα έχετε απεριόριστη πρόσβαση σε εκπαιδευτικό υλικό στο οποίο θα μπορείτε να ανατρέχετε για πληροφορίες και για ιδέες για το μάθημά σας.

Δείτε περισσότερα και δηλώστε συμμετοχή για τα σεμινάρια εκπαιδευτών ρομποτικής ενηλίκων.