Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα γίνει η καθιερωμένη εκδήλωση των τμημάτων Εκπαιδευτικής Ρομποτικής για τη χρονιά 2018-2019 το απόγευμα της Τετάρτης 12 Ιουνίου στις 20:00, στο πάρκο της Νέας Ελβετίας (τέρμα λεωφορείων 10) στη Χαριλάου.

Εκεί θα μαζευτούμε όλα τα τμήματα για να δοθούν οι βεβαιώσεις συμμετοχής σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στα φετινά μας προγράμματα και επιπλέον θα γίνει η παρουσίαση και βράβευση των ομάδων που συμμετείχαν στο φετινό Εσωτερικό Πρωτάθλημα Ρομποτικής με θέμα “Ένα ταξίδι στα S.T.E.A.M.”. Εκεί τα παιδιά θα μας παρουσιάσουν τα θέματα και τις πίστες του φετινού μας διαγωνισμού.

Επιπλέον, οι μικρότεροι μας μαθητές, θα παρουσιάσουν κατασκευές που ετοίμασαν για εσάς και τέλος θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε έναν σύντομα αγώνα ρομποτικής με VEX IQ.

Τέλος οι μεγαλύτεροι μας μαθητές του Coding Lab θα μας μιλήσουν για τις εμπειρία τους στα τμήματα εκμάθησης προγραμματισμού για παιδιά.

Είσοδος Ελεύθερη και ανοιχτή για όλο τον κόσμο που θέλει να γνωρίσει τις δράσεις μας και την εκπαιδευτική ρομποτική. Σας περιμένουμε όλους εκεί!